Lehtijutut

Aamuposti 21.1.2023

Hyvinkään seniorit jatkaa uusin ja entisin ideoin              

Hyvinkään kansalliset seniorit ry on alkanut koronasta huolimatta kevään 2021 toimintansa ripeästi. Kerhoja on 15 erilaista eli jokaiselle jotakin.                                        ATK-kerhossa opitaan taitoja. Hiljentymispiirillä on omat suosikkinsa. Keilakerho on kasvanut niin, että niitä on perustettu kolme. Kerran kuussa käydään herkuttelemassa lounaalla eri ravintoloissa. Ulkoliikuntakerho on ollut aktiivisin ja aloitti toimintansa korona-aikaan ennen muita.   

Hallituksen jäsenet muuttuivat hieman. Timo Harju jatkaa puheenjohtajana ja piirin hallituksessa, Kyllikki Rantala varapuheenjohtajana ja tiedottajana. Tuula Karhunen on sihteeri, Kaija Kärki huolehtii kerhon taloudesta. Ritva Rousi odottaa koronatonta aikaa löytääkseen kerholaisille kiinnostavimmat elokuvat. Ulla Korhonen pitää kotisivut ajan tasalla. Erkki Kiuttu johtaa porukat kävelylle ja vie myöhemmin Viron kylpylämatkoille. Timo Wartiovaaralla on kokeneena jäsenenä  virikkeitä jaettavaksi. Uudet jäsenet Lea Romppanen, Jorma Eerikäinen ja Jouni Pallonen muodostavat ryhmän innovoimaan toimintaa.    

Vuoden 2021 ensimmäiset kk-tapaamiset pidetään TEAMS-kokouksina. Annamme  opetusta TEAMSin käytössä halukkaille. Toukokuun kk-tapaaminen toivotaan voivan pitää Hotelli Sveitsissä ruokailun ja viihteen merkeissä, jotta oma teemamme "Rohkeasti yhdessä" voisi toteutua. 


Kyllikki Rantala                                                 Aamupostissa julkaistu 21.1.2021  

Aamuposti 25.2.2021
Aamuposti 9.10.2020
Aamuposti 5.11.2020