Elokuvakerho

Yhteyshenkilö
Ritva Rousi 
040 777 7399
ritva.rousi@gmail.com

6.3.2019
6.3.2019
Hyvinkään Senioribio
BioRexissä Sveitsissä 
Keskiviikko 6.3.2019
Hyvinkään Senioribio BioRexissä Sveitsissä Keskiviikko 6.3.2019

Elokuvakerhon kevätkausi 2019  

Elokuvakerho

Esitykset 3.4.19 klo 15.00 BioRex Hyvinkään Sveitsi

Viime kuun Senioribio ei mennyt aivan kuin Strömsössä, aika moni jäi kovan kysynnän takia ulkopuolelle, myös  jotkut lippunsa varanneetkin. Pahoittelut siitä.

Eri saleissa on tarjolla samanaikaisesti neljä eri elokuvaa, joista kukin voi valita mieleisensä. Lipun hinta on 8 euroa sisältäen kahvin. Lippuja ei varata meille yhteisesti etukäteen, vaan jokainen maksaa lippunsa itse.

Green Book

Oscar-palkittu elokuva, jonka esittely oli viime viestissä.

1.    Luontosinfonia

Marko Röhrin ohjaama ja käsikirjoittama elokuva Suomen luonnosta, joka sisältää aineksia hyvin suosituista luontoelokuvista Metsän tarina ja Järven tarina. Taustalla soi Panu Aaltion sävelteos, joka Vantaan Sinfoniaorkesterin, 40 hengen kuoron ja solisti Johanna Kurkelan tulkitsemana kuljettaa kuvatarinaa, jossa lennetään ilmassa ja sukelletaan veden alla eri vuodenaikoina.

2.    Britt-Marie kävi täällä

Tuva Novotnyn ohjaus Fredrik Backmanin romaanin mukaan, joka esitetään ensi kerran Suomessa. Komedia, jossa 63-vuotias kaavoihin kangistunut Britt-Marie jättää miehensä 40 avioliittovuoden jälkeen. Hän joutuu kohtaamaan muuttuneen maailman. Hän päätyy ankeaan Borgin syrjäkylään, jossa elämä tuntuu junnaavan paikoillaan niillä harvoilla, jotka vielä kylässä asuvat. Siellä piilee kuitenkin suuria unelmia, jotka herättävät Britt-Marien syvälle haudatun uskon tulevaan. Ehkä elämä antaa uuden mahdollisuuden.

3.    Miehiä ja poikia.

Joonas Berghällin dokumenttielokuva. Berghäll palaa rakkauden ja hyvinvoinnin teemoihin suomalaisen miehen näkökulmasta. Hän tuo miesten ja poikien emotionaalisen yksinäisyyden ja aitouden konkreettisesti esiin.

Nähdään elokuvissa!
Ritva Rousi

Ritva.rousi@gmail.com

0407777399

11.4.19 torstaina klo 18.00 BioRex

Kohtalon voima
Giuseppe Verdin ooppera
London Royal Opera House
Kesto 4t 15 min väliaikoineen
Lipun hinta 24€
Tarjoilu ja ilmoittautuminen kuten edellisessä oopperaelokuvassa.

Ilmoittaudu Ritvalle 040 777 7399
ritva.rousi@gmail.com